V & M plus Natuurgeneeskunde

 

Er is er maar één verantwoordelijk voor mijn geluk.....

Dat ben ik zelf!!

content image

Wie ben ik

Na jaren als verpleegkundige gewerkt te hebben heb ik het roer omgegooid en ben de driejarige opleiding voor lichaamsmassage bij Sonnevelt gaan volgen. Aansluitend heb ik nogmaals drie jaar de voetreflexplus opleiding bij Total Health gevolgd. In 2018 hebik de opleiding tot Emmett therapeut gevolgd. Massage en alles wat daarbij komt kijken heeft mijn passie!!

Sinds 2006 werk ik met heel veel plezier in m'n praktijk aan huis in Fazentenkamp.

En ik ben moeder van twee zonen en trotse oma van 6 kleinkinderen.

Kwaliteitsbewaking

content image

Ik ben aangesloten bij het RBCZ, een overkoepelingsorgaan waar ik o.a. verzekerd ben voor het tuchtrecht.
 

 

content image

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging VBAG.
Dit houd in dat mijn behandelingen geheel of gedeeltelijk door de meeste zorgverzekeraars wordt vergoed. Voor meer informatie kunt u kijken op www.vbag.nl

 

 

Specialisaties en bijscholingen

Lichaamsmassage: Naast rug, nek schouderklachten ook Fibromyalgie, zwangerschap, massage bij kanker.

Voetreflex plus: gespecialiseerd in masage bij zwangerschap, massage bij allerlei hormoon gerelateerde problemen, zoals bijvoorbeeld overgangsklachten, maar ook het niet zwanger kunnen worden. Massage bij fibromyalgie. Massage bij kanker.

Emmett Technique: specialisatie "vrouwenklachten". Zie verder bij behandelingen.

In april 2016 heb ik mijn diploma voor de medische basiskennis behaald en word ik ook vanaf 1 januari 2017 gewoon weer door de zorgverzekeraars vergoed.

content image

Stichting Zorggeschil is een door de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport erkende geschilleninstantie welke zich richt op zorgverleners in de eerstelijnszorg; de verpleegzorg, de verzorgingszorg en de thuiszorg, maar bijvoorbeeld ook de geestelijke gezondheidszorg. Doordat ik aangesloten ben bij Stichting Zorggeschil voldoe ik aan de wettelijke plicht om aangesloten te zijn bij een geschilleninstantie. Zou ik dat niet zijn, dan ben ik in overtreding waarbij de Inspectie voor de Gezondheidszorg mij een sanctie kan opleggen.

content image

www.quasir.nl

Mocht u onverhoopt een klacht hebben en wij komen er samen niet uit kunt u zich wenden tot Quasir

content image

Wat beteken de letters V&M Plus?

De V staat voor voetreflex

De M staat voor Massage

en de Plus staat voor alles wat ik nog meer aanbied in mijn praktijk,                                                       zoals bijvoorbeeld Emmett techniek.